De kogel is door de kerk…. Van 24 juli tem 31 juli organiseren we opnieuw een


MINI 24/7-gebedsweek.


M I N I   27/7-g e b e d s w e e k ?


W A T ?

Samen bidden, aanbidden en ontmoeten.


W A A R O M ?

Wij geloven dat wanneer we God ontmoeten in gebed, wij Zijn hart en passie ontvangen voor Zijn plannen, Zijn mensen, België, de wereld. Dit dringt ons om uit te stappen in het brengen van Zijn boodschap.

Wij geloven dat gebed en aanbidding de weg vrij maakt voor Gods redding, hulp en genezing (Ps. 50:23). Daarom streven we ernaar, om in eenheid met gelovigen en kerken rondom ons, God te zoeken en het vuur op het altaar 24 op 7 brandende te houden (Lev. 6:12-13).

Lees HIER onze visie en missie.


O N Z E  O P D R A C H T !

Het is SOFA&ZO haar grote verlangen, passie en doel, om over kerkmuren en leeftijden heen een plaats van ontmoeting met God en met elkaar te zijn. Een plaats van eenheid, kracht en liefde. Een plaats waar God heerst.


W A N N E E R ?

Begin: 24 juli 2021

Einde: 31 juli 2021.


W A A R ?

Camping De Ballasthoeve, Ballaststraat 75, 3900 Pelt (Overpelt)

Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? Bezoek dan hun website: www.ballasthoeve.be


P R O G R A M M A ?

In grote lijnen ziet de dagindeling er als volgt uit:


Klik HIER voor meer informatie over het programma.

Het aantal deelnemers aan de aanbiddingsavonden is beperkt: er worden per avond maximaal 100 personen toegelaten. Wil je er zeker bij zijn? Reserveer dan HIER uw toegangsbandjes. Wie eerst komt, eerst maalt. Is het aantal van 100 bereikt dan kunnen we geen extra personen meer toelaten.


C A M P I N G

Wil je graag blijven overnachten? Dat kan.

Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Je kan een plaatsje voor je mobilhome of tent reserveren op camping De Ballasthoeve. Voor beschikbaarheid en prijzen kijk je best eens op hun website www.ballasthoeve.be, waarop je ook online kan boeken.
  2. Op het terrein dat wij mogen gebruiken (het voetbalveld) zullen wij een mini-camping inrichten, zij het heel basic: grasveld en zonder elektriciteit. Sanitair en douches zijn wel aanwezig. Wil je hier je tent opzetten (enkel tenten, geen mobilhomes) dan kan je ons dit laten weten en wij regelen het dan verder met De Ballasthoeve.


24/7 - gebedsweek
Gebedsweek Locatie Coronamaatregelen Programma Aanbiddingsavonden reservatie camping Toegangsbandjes